LANGVARIGE ESSENTIALS FOR HVERDAGEN

DAY ET er et livsstilsmerke for tilbehør forankret i skandinavisk enkelhet og tilbyr langvarige essensielle produkter for hverdagen. Grunnlagt i København i 2014, bygger vår tilnærming på en ansvarlig tankegang om å gjøre morgendagen viktig og ta ansvar for verden vi lever i. Driven av vår skandinaviske arv, er DAY ET preget av en designtilnærming der enkelhet møter funksjonalitet. Våre kolleksjoner tilbyr en blanding av tidløse, allsidige og klassiske stiler som møter moderne, sesongmessige elementer for hverdagen. Dette inkluderer hverdagsvesker, kofferter, reiseessensielle produkter, smykkebokser og tilbehør for enhver anledning. Alle produktene er nøye laget for å vare gjennom sesongene og er ment å bli brukt og elsket i lang tid.

HVERDAGSESSENSIELLE DESIGNET I RESIRKULERT POLYESTER

Ved å kombinere den praktiske enkelheten til Københavnsk stil med den anerkjente designtradisjonen til dansk minimalisme, representerer vår Essential-kolleksjon kjernen av DAY ETs design. Alle vesker produseres i DAY ETs signaturstoff av sertifisert resirkulert polyester.

Denne kolleksjonen er designet rundt vår ikoniske Gweneth-veske, som representerer filosofien om at en veske skal bli båret, brukt og levd i. Våre stiler for hverdagsessensielle følger deg enkelt til arbeid, sport og arrangementer, gjennom uken og helgen, og følger deg gjennom hverdagen.

GJØR MORGENDAGEN BETYDNINGSFULL

Vi forplikter oss til å gjøre morgendagen viktig ved å ta ansvar for verden vi lever i. Vi ønsker å være et relevant, formålsdrevet merke ved å opprettholde vår bærekraftige ambisjon ved å gjøre en innsats for å være den beste versjonen av oss selv og ta bedre valg hver dag for å jobbe for en bedre morgendag.

Les mer om vår ansvarlige agenda her.