IKONET GWENETH

Historien vår begynte med Gweneth – en funksjonell og elegant nylonveske laget for å gjøre livet på farten enklere. Den kom til liv i 2013 og i dag er den den bestselgende vesken i Skandinavia, populær over hele verden, og brukt av tusenvis av kvinner som alle deler den samme lidenskapen for en aktiv moteriktig livsstil. Gweneth er slitesterk, romslig og stilig – laget for å gjøre livet lettere uansett hvor du går. Derfor bestemte vi oss i 2014 for å utvikle en komplett kolleksjon av vesker og funksjonelt tilbehør i en overflod av farger, trykk, former og materialer – laget for alle destinasjoner i livet.

I never knew I wanted it. In fact, I wasn’t even looking for it... Why? You ask? Since I’ve had it, I would now be lost without it.….but simply – it fits everything in it.

Scarlett Conlon, Vogue Daily editor

HISTORIEN


DAY ET ble grunnlagt i 2014 av Brand Director Therese Niko Busch ved det danske motehuset Day Birger Et Mikkelsen. Varene fra DAY ET ble raskt populære blant kvinner over hele verden og fremhevet av designere og influencere. Suksessen førte til åpning av butikker og utsalgssteder over hele verden, og i 2018 ble DAY ET etablert som et uavhengig selskap med eget designstudio i hjertet av København.

We design for a life on the go

"Kvinnen i dag lever et aktivt og travelt liv. Hun er lyssterk og bevisst på sine valg. Det er derfor vi lytter til henne når vi lager designene våre.”

En veske er ikke bare et tilbehør – når vi er på farten, er det vårt "private space". Det er her vi oppbevarer livet. En veske er vår daglige følgesvenn når vi drar på jobb, henter barn, reiser eller skynder oss på yogatime – noen ganger etterfulgt av middag eller en kveld ute. En veske for den slags liv må være både funksjonell og stilig. Det skal gjøre dagen din enklere og skal ivareta våre daglige behov. Den ikoniske vesken vår, Gweneth, ble en umiddelbar suksess fordi den gjør akkurat det. Og det er essensen av alle våre design.

“Vi har snudd opp ned på prosessen. Ved å lytte til kundene våre, og hva de trenger og ber om, er vi i stand til å lage varer som passer deres stadig skiftende livsstil."

- Co-CEO, Therese Niko Busch

VERDIER


Hos DAY ET lager vi vesker for de daglige kravene fra A til B. Når vi utvikler og designer produkter for hverdagen din, sørger vi for at faktorene holdbarhet, funksjonalitet og bærekraft er i balanse. Våre produkter er laget for et liv på farten. Mangfold og inkludering er det vi står for. Å styrke alle mennesker uavhengig av deres kjønn, seksualitet, etnisitet, rase eller religion - enten det er på vårt kontor, hos våre leverandører eller i våre annonser. Vi gir ikke rom for diskriminering – alle må få være som de er.