Langtidsholdbare vesker for hverdagen

Day Et er et livsstilsmerke som skaper langvarige, uunnværlige ting for hverdagen. Inspirert av vår skandinaviske arv designer vi produkter som kombinerer et elegant, stilrent utseende med gjennomtenkt funksjonalitet.

Vi ble grunnlagt i København i 2014, og vår tilnærming er basert på en tankegang om å ta ansvar for den verden vi lever i – Make Tomorrow Matter.

Kolleksjonene våre spenner fra tidløse, allsidige og klassiske stiler til moderne, sesongbaserte produkter for hverdagen. Med en designstil som kombinerer enkelhet og funksjonalitet, omfatter produktene våre hverdagsvesker, kofferter, reiseartikler, smykkeskrin og tilbehør for enhver anledning. Alle produktene våre er nøye laget for å vare gjennom alle årstider og er ment å bli brukt og elsket i svært lang tid.

Hverdagsvesker designet i resirkulert polyester

Essential-kolleksjonen kombinerer den pragmatiske enkelheten i københavnsk stil med den anerkjente danske minimalistiske designtradisjonen, og representerer kjernen i Day Ets design.

Alle veskene er produsert i Day Ets signaturstoff av sertifisert resirkulert polyester.

Kolleksjonen er designet rundt vår ikoniske Gweneth-veske, som representerer filosofien om at en veske skal bæres, brukes og leves i. Våre Everyday Essentials er din følgesvenn gjennom hverdagen: ditt uanstrengte tilbehør til jobb eller fritid, som tar deg fra uke til helg.

Make Tomorrow Matter

Vi forplikter oss til å Make Tomorrow Matter ved å ta ansvar for verden vi lever i. Vi ønsker å være et relevant, formålsdrevet merke ved å opprettholde vår bærekraftige ambisjon ved å gjøre en innsats for å være den beste versjonen av oss selv og ta bedre valg hver dag for å jobbe for en bedre morgendag.

Les mer om vår ansvarlige agenda her.