PLEIEINSTRUKSJONER

Hos DAY ET er vi stolte av å designe forskjellige vesker og tilbehør for alle slags anledninger, enten det er for en uformell utflukt, for jobb, for trening, for shoppingturer, en dag i parken eller på stranden, en kveld ute på byen, en romantisk middag... du velger...

Vi håper du vil elske dem like mye som vi gjør, og at du vil ta godt vare på dem, slik at de følger deg gjennom alle øyeblikk i livet.

Fordi vi ønsker at tilbehøret vårt skal vare i årene som kommer, gir vi deg gjerne noen rengjøringsinstruksjoner og gode tips om hvordan du kan holde dem i god stand.

Men først og fremst bør du alltid begynne med å lese det som står på merkelappen på tilbehøret ditt.

 

De beste tipsene:

  1. Unngå å vaske vesken i maskin. Hvis den blir skitten, kan du bruke en fuktig klut til å fjerne eventuelle rester på overflaten.
  2. Bruk en impregneringsspray på våre vannavvisende produkter, for eksempel No Rain-styles. Da får de tilbake sin vannavstøtende effekt og holder eiendelene dine tørre.
  3. Hvis det skulle oppstå rifter i vesken, gjør designen det enkelt å sy sammen de ødelagte sømmene igjen. Hvis det er mindre hull, kan du lappe eller brodere dem.
  4. En ødelagt glidelås, knapp eller metalldel er ikke slutten på en Day Et-veske - du kan enkelt bytte dem ut og fortsette å bruke dem.
  5. Unngå å kaste vesken hvis du ikke lenger trenger den. Del den med noen du er glad i, selg den brukt eller doner den for å sikre at den fortsetter å bli brukt.

 

BOMULLSVEV

Våre vesker er laget av tettvevet stoff av bomull, lin eller hamp. De er ekstremt holdbare og solide.

Sørg for at du har tømt vesken din og at du har fjernet all støv og rusk inne i vesken før du rengjør den.

Bruk en fuktig, myk og hvit klut med varmt vann. Vri ut overskuddsvann fra kluten og tørk vesken forsiktig, men med faste bevegelser. Beveg kluten rundt lærkantene, knappene, innsettingene eller applikasjonene for å sikre at de forblir uskadet.

Unngå fargede deler som kan føre til falming og farging.

Hvis vesken bare er laget av bomull, kan du også legge hele vesken i en balje fylt med varmt vann og en liten mengde flytende såpe hvis trykkene eller pyntene på vesken tåler kontakt med vann.

 

SKINN

Våre vesker er laget av naturskinn og er unike.

Hvert skinnstykke har et unikt utseende med små ufullkommenheter og uregelmessigheter, noe som gir et autentisk preg.

Heldigvis er vedlikehold av skinnprodukter enkelt. Flekker og riper kan legge til den naturlige skjønnheten til skinnet hvis det blir tatt vare på riktig.

De fleste skitne flekker kan behandles med varmt såpevann. Bruk en fuktig, hvit og myk klut, gni forsiktig på flekken med varmt vann til den er borte. Bruk deretter en ren klut for å tørke områdene som trenger oppmerksomhet.

For seige skitne flekker må du bruke en skinnpleiesett og nøye følge instruksjonene.

For dype riper eller slitasje, må du bruke et skinnbalsamsett og en svamp for å gjenopprette den naturlige glansen ved å tilføre fuktighet til skinnet. Dette vil også bidra til å holde skinnet mykt og tillate vesken å tåle flere støt og merker når du er ute og reiser.

 

NETT

De fleste av våre sportvesker er laget av nett på grunn av sin sterke motstandskraft og kule utseende. Den første regelen er å huske å fjerne skitne klær eller matrester på slutten av dagen. Hvis du merker ferske flekker, bruk en myk klut med varmt såpevann og gni området forsiktig og sirkulært. Ikke glem å la vesken din (inkludert innsiden) tørke godt, og la den stå åpen over natten.

 

MIKROFIBER, NYLON OG POLYESTER

Du trenger bare noen få ting for å rengjøre dine nylon- og mikrofiber-tilbehør: en myk børste, en klut og litt flytende såpe.

Før du rengjør, må du finne ut hva slags flekk det er, da det vil bestemme fjerningsmetoden.

Hvis du søler på tilbehøret ditt, må du håndtere den våte flekken umiddelbart for å forhindre vannmerker. Bruk deretter en fuktig, myk hvit klut, gni forsiktig på flekken med kaldt vann til den er borte. Hvis nødvendig, hell en liten mengde flytende såpe på det flekkede området og gni flekken bort. Tørk umiddelbart med en hårføner på lav varme.

Hvis du søler noe type olje på nylon-tilbehøret ditt, inkludert bilolje, salatdressing eller kroppsolje, bør du fjerne så mye av fettet som mulig umiddelbart. Bruk en fuktig, myk klut, dab forsiktig på oljen for å fjerne så mye du kan. Hell en liten mengde natron på det flekkede området. Bruk en myk børste, jobb pulveret veldig forsiktig inn i fibrene.

Unngå å bruke rengjøringsløsninger på mikrofiber med mindre det er spesifikke påstander om at de kan brukes trygt. Bruk ikke vritt husholdningsmiddel med blekemiddel for å rengjøre mikrofiber. Ikke vent. Jo lenger du lar flekken sitte, desto vanskeligere blir det å fjerne den. Mikrofiber er varmesensitivt, så ikke tørk vesken i tørketrommel for rask tørking eller bruk direkte varme fra en varm hårføner. Dypp ikke nylon- eller mikrofiber-vesken din i vann for rengjøring.

 

SILKE

Silke er et utrolig herlig, luksuriøst materiale som har en vakker glans. I tillegg til å være et vakkert stoff, er følelsen av silke mot huden veldig lett og myk som en fjær.

Hvis du vil beholde dine silke-tilbehør for alltid, bør du ta godt vare på dem.

Silke bør best vaskes for hånd med et mildt vaskemiddel. La tilbehøret ligge i varmt vann i 3 til 5 minutter med en liten mengde vaskemiddel, og deretter pakke det inn i et tørt håndkle for å fjerne overflødig vann.

Hvis du får en flekk, bør du ikke prøve å gni den bort med vann. Fargen vil falme på stedet der flekken er. Å tilsette noen dråper eddik vil hjelpe med å fjerne flekkene. Du kan stryke silkestykket ditt, men sørg for at det alltid strykes fra baksiden og ikke for varmt. Silke er et veldig følsomt materiale. Den bør alltid være litt fuktig. Ikke heng silkestykket direkte i sollyset i lang tid, da fargene kan endre seg og bli gule.

 

ULL

Ta vare på dine ull-tilbehør, og de vil holde deg varm i kommende vintre.

Det er alltid best å håndvaske dine favoritt ullprodukter. Hvis du har dårlig tid og ditt plagg er merket "håndvask", kan du alltids legge det i vaskemaskinen og sette den på håndvask- eller ullsyklus med kaldt vann.

Vask i lunkent eller kaldt vann med et mildt såpe eller flytende vaskemiddel. La det ligge i 3-5 minutter, fjern forsiktig overskuddsvannet etter vask ved å rulle plagget forsiktig i et håndkle. Deretter bør du legge plagget flatt for tørking.

Her er noen gode tips når du er på reise:

  • Du bør løst rulle eller brette stykkene med tørkepapir, slik at de holder seg fint i form og ikke rynker.
  • Hvis plagget er rynket, kan du enten henge det i et dampbad, dampe det eller stryke det med et varmt strykejern.

 

JACQUARD-STOFFER

For å opprettholde utseendet på jacquard-stoffer, bør du støvsuge tilbehøret med en myk børste eller en fuktig svamp (våtrengjøring).

Unngå direkte sollys under tørking, og unngå kontakt med ulike kjemikalier på stoffet.

 

SIMILI STENER OG PERLER

DAY ET har vesker og tilbehør som er dekorert med simili stener eller perler, noe som gjør dem unike. Simili steinene og perlene kan falle av, noe som ikke gjør produktet mindre verdifullt. Pass på produktet, behandle det godt og ordentlig, så vil det vare lenger.

 

DENIM

Hvis du har en veske i denim, bør du være oppmerksom på at denimmaterialet kan smitte av på lyse overflater som klær eller møbler når du bruker vesken din. Hvis din denimveske blir skitten, kan du tørke den av med en fuktig klut, slik at den blir ren igjen. Sørg for å holde vesken unna lyse overflater når den tørker, da fargen kan smitte av. På grunn av fargens intensitet kan fargen gradvis falme.