Travel with DAY ET

Ta med deg DAY ET på din neste tur

Leter du etter en slitesterk og stilig koffert til din neste reise? Hos DAY ET finner du hardcase-kofferter som er designet med materialer av høy kvalitet. Koffertene kommer i en rekke størrelser, farger og trykk. Enten du reiser med fly, tog eller bil, har DAY ET en koffert for deg. Utforsk her og finn ut hvilken koffert som passer dine behov.

Koffertene fra DAY ET er perfekte til enhver reise, uansett om det er en helgetur eller en lengre ferie.

De er designet for å beskytte eiendelene dine mot støt og slag under transport, og er lette og enkle å håndtere. De er laget av slitesterkt materiale for å tåle reisens utfordringer, og har en rekke praktiske funksjoner som en TSA-godkjent lås og 360-graders hjul for enkel manøvrering på flyplassen.

Koffertene våre kommer i forskjellige farger, slik at du kan finne den som passer best til din stil og personlighet. Enten du foretrekker en mer tradisjonell i svart eller en mer fargerik og iøynefallende koffert, har vi noe for deg.

De er en god investering for enhver reisende, som ønsker en pålitelig og stilig koffert. Vi er sikre på at du vil elske dem.

Nå som reiselysten endelig er tilbake, er det viktig å ha riktig reiseveske til din neste tur. Hos DAY ET har vi et bredt utvalg av reisevesker som passer alle dine behov. Vår kolleksjon av reisevesker inkluderer alt fra ryggsekker og større vesker til store kofferter og kabinvesker med 4 hjul. Våre vesker er laget av slitesterke materialer som nylon og polyester, og er designet for å beskytte eiendelene dine uansett hvor reisen tar deg.

Hvis du leter etter en romslig reiseveske med mange lommer til å organisere tingene dine, kan Day Gweneth RE-S 1Nighter eller Day Gweneth Shopper være noe for deg. Disse veskene er perfekte for en helgetur eller som en ekstra veske å ta med om bord på flyet. For å organisere eiendelene dine enda bedre, har vi toalettmapper i forskjellige størrelser og farger som gjør det enkelt å holde orden på viktige ting.

Uansett hvor du skal og hvilke behov du har, har DAY ET den rette reisevesken til deg. Vi har et bredt utvalg av farger og design, slik at du kan finne en veske som passer din personlige stil. Så la oss hjelpe deg med å gjøre din neste reise mer stilig og problemfri med en reiseveske fra DAY ET.