Returinformasjon

Hvis du ikke er helt fornøyd med kjøpet ditt, er vi her for å hjelpe. Vi vil gjerne erstatte eller bytte varen din og refundere beløpet du har betalt.

Du kan ganske enkelt returnere den til oss med det utfylte returskjemaet. Du har 30 kalenderdager på å returnere varen fra den dagen du mottok den.

Det er ikke nødvendig å fylle ut et CN22-skjema da returpakken din sendes til en norsk adresse. Vi tar oss av resten for deg. 
Returadresse:

Mono Retail

C/O DAY ET

Verksgata 2

4013 Stavanger

Norge

For å være kvalifisert for retur må varen din være i samme stand som du mottok den, og den må være i originalemballasjen. Sørg for at pakken er forsvarlig forseglet før du returnerer den. Så snart vi har mottatt og kontrollert varens tilstand, vil vi sette i gang en refusjon til kredittkortet ditt (eller den opprinnelige betalingsmåten) som ble brukt til å foreta kjøpet.

Hvis du returnerer en vare fordi den ikke er det du har bestilt eller fordi den er skadet, vennligst kontakt oss på hello@day-et.com


Vennligst fyll ut returskjemaet vedlagt pakken din eller klikk her for å skrive det ut.


Slik gjør du:

  1. Fyll ut skjemaet og legg det ved varen(e) du ønsker å returnere.
  2. Ta den forhåndsbetalte returetiketten som fulgte med bestillingen og fest den på returpakken.
  3. Lever inn pakken på et GLS, PostNord eller BRING servicepunkt etter eget valg. Det vil bli akseptert gratis.
  4. Husk å be om en kvittering med sporingsnr. ved innlevering av returen. Dette er din forsikring, dersom pakken din skulle bli borte.

    Vi vil behandle forespørselen din så snart vi mottar pakken din, og du vil motta et e-postvarsel kort tid etter.

    Forvent refusjon innen 14 dager fra vi behandler returen din.