Thoughtful things for little people

DAY ET MINI

Om DAY ET MINI

DAY ET MINI-konseptet er en serie bleievesker, stellematter og tilbehør for både babyer og deres foreldre. Kolleksjonen er designet i et klassisk og elegant design basert på skandinavisk minimalisme. Alle babyvesker fra DAY ET MINI er produsert i sertifisert resirkulert materiale og alt bomullstilbehør er produsert i økologisk bomull uten skadelige kjemikalier.

DAY ET MINI

Stellevesker

Vår MINI-kolleksjon er laget av 100% sertifisert resirkulert materiale og økologisk bomull. Kolleksjonen inneholder klassiske babyprodukter, vesker og tilbehør i skandinavisk design fylt med funksjonelle og nyttige detaljer.

Våre stellevesker fra DAY ET MINI er delt inn i små rom, slik at du enkelt kan organisere alt babyutstyret ditt. For eksempel er de to lommene på siden av vesken perfekte for flasker, men det store rommet har god plass til bleier, vaskekluter og annet babyutstyr.

DAY ET MINI

Tilbehør

I denne boksbeholderen kan du oppbevare våtservietter, slik at du enkelt kan ta dem med deg når du er på farten. Den vakre, vatterte etuiet skjuler pakkene, mens serviettene fortsatt er lett tilgjengelige.

Dette etuiet passer til de fleste pakker med våtservietter og har en glidelås og en liten hank, slik at du enkelt kan finne det i vesken din.