DAY ET MINI

THOUGHTFUL THINGS FOR LITTLE PEOPLE

DAY ET MINI-konseptet er en serie bleievesker, stellematter og tilbehør for både babyer og deres foreldre. Kolleksjonen er designet i et klassisk og elegant design basert på skandinavisk minimalisme. Alle babyvesker fra DAY ET MINI er produsert i sertifisert resirkulert materiale og alt bomullstilbehør er produsert i økologisk bomull uten skadelige kjemikalier.

DAY ET MINI

Vår MINI-kolleksjon er laget av 100 % sertifisert resirkulert materiale og økologisk bomull. Kolleksjonen inneholder klassiske babystyles, vesker og tilbehør i skandinavisk design fylt med funksjonelle og nyttige detaljer.

Bleieveskene våre fra DAY ET MINI er delt inn i små rom slik at du enkelt kan organisere alle babytingene dine. For eksempel er de to lommene på siden av vesken perfekte for flasker, men det store rommet har god plass til bleier, vaskekluter og annet babyutstyr.

Utforsk utvalget her.

MINI tilbehør

I denne Box Cube kan du oppbevare våtserviettene dine slik at du enkelt kan ta dem med deg på farten. Det vakre vatterte etuiet skjuler pakkene mens serviettene fortsatt er lett tilgjengelige.

Dette etuiet passer til de fleste våtservietter og har glidelås og et lite håndtak slik at du enkelt finner den i vesken.

Utforsk utvalget her.

Thoughtful things for little people