My day – my way

Essential Kolleksjon

Trender kommer og går, men én ting består: vår Essential Kolleksjon.

Kjernen i varemerket vårt er Essential kolleksjonen. Styles som varer lenge og som er uunnværlige i enhver garderobe. Med utgangspunkt i vår skandinaviske arv kombinerer denne kolleksjonen funksjonalitet med klassisk unisex-design og filosofien om at en veske skal bæres, brukes og leves med. Vesker som er den perfekte blandingen av praktisk design og mote, som passer til vår estetikk og som kan brukes hver dag. Essential-kolleksjonen understreker dette og er ditt perfekte "Home away from home".

Make tomorrow matter er kjernen i vår bærekraftige strategi, og de aller fleste Essential-modellene våre er laget av resirkulert polyester. Nye fibre spinnes av nylon- og plastavfall og veves til et nytt materiale, noe som sikrer kvaliteten du kjenner og elsker, i en mer ansvarlig versjon.

Vår Travel-kolleksjon sørger for at du kommer komfortabelt fra A til B. Essential-koffertene og weekendveskene optimaliserer plassen i bagasjen med funksjonelle detaljer som gjør dem til den perfekte følgesvenn på reisen. Den allsidige Gweneth-vesken er en elsket modell som kan brukes til alt fra jobb til trening. No Rain-kolleksjonen er designet med tanke på det skandinaviske været, og holder eiendelene dine tørre med et minimalistisk uttrykk som passer til enhver look.

Sammen utgjør disse modellene en kolleksjon vi er stolte av - en kolleksjon som representerer vår klassiske, funksjonelle og bærekraftige tilnærming til design.