gaveguide 2022

Finn den perfekte gaven!

Nøye utvalgte gaver som vil gjøre dine kjære glade!

Gratis retur på alle gaver

Utvidet gaveretur 1/2-2023

Gratis frakt over 649 kr.

Levering innen 4-7 dager

POPULÆRE GAVEIDDER

NYHETER

Nyheter for kvinnen som har alt. Utforsk våre stilige vesker i dag.

Utforsk her

SMYKKESKRIN

Utforsk våre mest populære gaveideer og bestselgertilbehør.

Utforsk her

BESTSELLERS

Finn den perfekte gaven til henne som har alt.

Utforsk her

årets gave

SMYKKESKRIN

Våre smykkeskrin kommer i forskjellige farger og størrelser. Smykkeskrinet er designet i velour, som gir den et eksklusivt utseende.

På budsjett?

DAY ET-kolleksjonen tilbyr ulike stiler av vesker og tilbehør. Våre design er perfekte til alle formål i livet. Prøv våre bestselgende kosmetikkvesker eller en shopper til hverdags. Vi har kofferter og superstilige weekendbags til reise. Utforsk alle vesker her.

Gaver til henne

Gaver til din søster, datter mor eller kone? DAY ET kan hjelpe deg! Utforsk våre vesker og tilbehør og bli inspirert. Små skinngaver og andre gaveartikler. Designene våre er populære som gaver. Prøv vår populære shopperbag, en søt veske eller kanskje en liten skjønnhetsveske, et smykkeskrin eller et par myke skinnhansker.

En gave til enhver anledning

Alle veskene og tilbehørene våre kommer i et stilig design, både i nøytralt og i farger. Vær ute i god tid og finn en gave til enhver anledning; bursdagsgaver, julegaver, jubileumsgaver eller kanskje bare en gave til deg selv? Utforsk gaveideene våre og bli ferdig med gaveinnkjøpet i god tid.