Reise med DAY ET

Ta med DAY ET på din neste ferie!

Er du på utkikk etter en slitesterk og stilig koffert til din neste reise? Hos DAY ET finner du harde kofferter ddesignet i materialer av høy kvalitet. Koffertene finnes i en rekke forskjellige størrelser, farger og mønstre. Uansett om du reiser med fly, tog eller bil, har DAY ET en koffert for deg. Gå på oppdagelsesferd her, og finn ut hvilken koffert som passer dine behov. En overflod av farger, trykk, former og materialer - laget for alle livets reisemål..

DAY ET kofferter

Koffertene fra DAY ET er perfekte for enhver reise, enten det er en helgetur eller en lengre ferie.

De er designet for å beskytte eiendelene dine mot støt og slag under transport, samtidig som de er lette og enkle å håndtere. Koffertene er laget av slitesterkt materiale som tåler reisens utfordringer, og de har en rekke praktiske funksjoner som TSA-godkjente låser og 360-graders hjul som gjør dem enkle å manøvrere på flyplassen.

Koffertene våre finnes i ulike farger, slik at du kan finne den som passer best til din stil og personlighet. Enten du foretrekker en mer tradisjonell svart koffert eller en mer fargerik og iøynefallende koffert, har vi noe for deg.

De er en god investering for alle reisende som ønsker en pålitelig og stilig koffert. Vi er sikre på at du vil elske dem.

Nå som behovet for å reise endelig begynner å melde seg igjen, er det viktig å ha den riktige reisevesken til neste tur. Hos DAY ET har vi et bredt utvalg av reisevesker reisevesker som passer alle dine behov. I vårt utvalg av reisevesker finner du alt fra ryggsekker and larger bags to large suitcases and kabinkofferter med 4 hjul. Veskene våre er laget av slitesterke materialer som nylon og polyester og er designet for å beskytte eiendelene dine uansett hvor reisen går.

Hvis du er på utkikk etter en romslig reiseveske med mange lommer for å organisere eiendelene dine, kan Day Gweneth RE-S 1Nighter eller Day Gweneth Shopper være noe for deg. Disse veskene er perfekte for en helgetur eller som en ekstra veske du kan ta med om bord på flyet. For å holde orden på tingene dine har vi toalettmapper i ulike størrelser og farger som gjør det enkelt å holde orden på viktige ting.

Uansett hvor du skal og hvilke behov du har, har DAY ET den rette reisevesken for deg. Vi har et bredt utvalg av farger og design, slik at du kan finne en veske som passer din personlige stil. Så la oss hjelpe deg med å gjøre din neste reise mer stilig og problemfri med en reiseveske fra DAY ET.

Nå ble det enklere å reise

Designet for et liv på farten